PRG 1 - 26. april kl. 20 på DR1


For et par år siden blev nogle dovne håndværkere lokket med til et tv-eksperiment for at se, om de måske kunne blive bare en lille smule sundere. Men hvordan er det gået dem siden? Nu har sundhedsspirrevippen med de smarte tips inviteret alle gutterne på hyttetur til Norge for at finde ud af, hvad der har virket. Hvorfor er det så svært for nogle af de flotte dunke at holde snuden i det sunde spor? - og hvorfor har Hammer været hasteindlagt med udrykning?

PRG 2 - 3. maj kl. 20 på DR1


Der er dømt norsk skihytte for alle de rigtige mænd. Nu vil sundhedsguruen nemlig finde ud af, hvordan det egentlig er gået Søren Smed, Lindy, Julle og de andre, siden tv-eksperimentet, der skulle undersøge, om de kunne blive bare lidt sundere. Men det er tydeligt, at flere af håndværkerdunkene er blevet godt spilet ud igen, så spørgsmålet er, hvor der gemmer sig en V8-motor inde bag polstringen? Det bliver testet, når de rigtige mænd skal udfordres benhårdt på langrendsski i de norske fjelde.

PRG 3 - 10. maj kl. 20 på DR1


De rigtige mænd har det hårdt på hytteturen til Norge, hvor den hensynsløse sundhedsapostel udfordrer med skiskydnings-konkurrence, vinterbadning i sneen og en lokal mandedyst, som gennem tiderne har krævet flere dødsfald! Men sundhedsguruen har skjulte bagtanker med alle pinslerne. Han vil finde ud af, hvad hemmeligheden er bag den succes nogle af mændene har haft med at holde fast i nye sundere livsvaner siden tv-eksperimentet, de alle var med i for nogle år siden.