Rigtige Mænd i Slagelse

Firmaidræt Slagelse har fundet deres egen G.I Jane i Trine og har startet et rigtige mænd hold op med fokus på at træne udendørs.

Hurtige fakta:

Mændene betaler pr. måned: 50 kr. 

Mødes 1 gang om ugen i en time

Holdstørrelse: 10-12 mænd - men vil gerne op på 20-25 mænd.

Rigtige Mænd i Vamdrup

Vamdrup Gymnastikforenings instruktør Gert har sat gang i deres eget rigtige mænd hold, hvor de spiller Floorball!

Hurtige fakta:

Mændene betaler pr. måned: 78 kr. 

Mødes 1 gang om ugen i 1,5 time

Holdstørrelse: 20-30 mænd

 

Fjelstrup 24/7

Mød Bjarne Schmidt fra Team 24/7 Fjelstrup, der selv tog initiativ til at få et rigtige mænd-hold startet op i den lokale idrætsforening. Det resulterede i, at de har nu adgang til en masse forskellige faciliteter og derfor kan lave en masse varieret træning for rigtige mænd, hvor de fx bruger Sjakkets træningsøvelser.

 

Hurtige fakta:

Mændene betaler pr. måned: 109 kr.

Mødes 2 gange om ugen i cirka 1,5 time

Holdstørrelse: 4-15 mænd 

Samarbejdet mellem Rigtige Mænd Sjakket og foreningen

Rigtige Mænd Sjakket er en integreret og festlig del af jeres foreningstilbud. Det er en gratis platform, hvor mændene kan tilmelde sig og få træningsøvelser/udfordringer og tips til at leve lidt sundere. Som forening kan I også finde inspiration til, hvilke øvelser I kan bruge i træningen.

 

Sådan kommer I i gang:

  • Mændene tilmelder sig gratis og nemt på www.rigtigemænd.dk for at få deres egen profil.
  • Der laves hold ved jeres første træning. Der vælges en holdkaptajn for hvert hold, som skal oprette holdet og invitere medlemmer. Holdene kan laves ud fra mændenes egne ønsker, men de kan altid laves om. Der kan maksimalt være mellem 3 og 7 personer på hvert hold.
  • Foreningen kan oprette en klan, så jeres hold kan konkurrere indbyrdes. Hertil udpeges en klanleder (fx den foreningsansvarlige for tilbuddet), som opretter klanen her på siden og inviterer alle holdene.
  • KRAFTKARL-testen, som tester mændenes fysik, skal tages som en del af tilbuddet. I praksis kan dette foregå ved at lave en ”starttest” for mændene, og teste igen efter 1-2 måneder. På den måde kan mændene blive motiveret af deres egen og de andre mænds udvikling.
  • Foreningen skal opfordre til, at I træner frem mod deltagelse i Rigtige Mænd Løbet d. 5/6 2018. Rigtige mænd skal have et mål at gå efter!

Få svar på flere spørgsmål HER

Rammerne om foreningstilbuddet

 

Det er vigtigt, at foreningstilbuddet er noget, alle mænd kan betale sig fra. Derfor skal mændenes egenbetaling være på 100-130 kr. pr. måned, som kan gå til udgifter til lokaler, faciliteter og tovholdere/trænere mm.

Træningen foregår 1-2 gange pr. uge, så mændene kan holde snuden i sporet. Her kan ”udfordringerne” fra hjemmesiden anvendes som en lidt sjov aktivitet i træningen. 
Valg af aktivitet eller sportsgren kan med fordel være lidt varieret efter mændenes ønske. 

Mændene kan også opfordres til at anvende træningsprogrammet på hjemmesiden. Deres indtastninger i træningsskema og tests giver point, og deres indbyrdes placeringer kan ses på klansiden. På denne måde kan holdene have lidt venligtsindet indbyrdes konkurrence.

Angående brug af Rigtige Mænd Sjakkets navn, logo, grafik og billeder til fx rekrutteringsmateriale skal det ske ved tilladelse fra projektkontoret. Skriv til: kontakt@rigtigemaend.dk - så kan vi hjælpe jer!