Har I nogle rigtige mænd i jeres virksomhed? Så har I nu muligheden for at skrue op for sundheden og fællesskabet!

Rigtige Mænd Sjakket kan bidrage til at opnå et bedre arbejdsliv og give medarbejderne et sundhedsboost ved at gøre motion og mandehørm til en firmaaktivitet. Det kan bidrage til færre sygedage, øget trivsel og en styrket medarbejderkultur. 

 

Virksomhedens muligheder med Rigtige Mænd Sjakket

Rigtige Mænd Sjakket er et online træningsfællesskab, som giver jeres medarbejdere muligheden for at komme i gang med en sundere livsstil på den sjove måde – ligesom de rigtige mænd, kendt fra DR1.

I Sjakket, får man adgang til kosttips, træningsøvelser, tests, holdudfordringer og træningsprogrammer mm.

Det er nemt at oprette en personlig profil lige her – og det er helt gratis!

Virksomheden kan samle medarbejdernes hold i én klan, hvilket giver mulighed for at lave lidt sund intern konkurrence mellem medarbejdernes hold eller eksternt mod andre virksomheder.

 

Se hvordan mændene fra Ikast-Brande Spildevand har brugt Rigtige Mænd Sjakket til at komme i gang med mere motion og fællesskab på arbejdspladsen!

Sådan bruger I Sjakket

Når medarbejderne har en profil på hjemmesiden, kan de oprette hold á max syv personer – den, der opretter holdet, bliver automatisk holdkaptajn.

Når man er en del af at hold på Rigtige Mænd Sjakket, møder man den første udfordring, som er at tage KRAFTKARL-testen. Det er en slags ”gør det selv” body-age-test, som er simpel at udføre. Testen gentages flere gange over tid, så man kan se, hvilken udvikling man har gennemgået.  

På mændenes profilside har de også adgang til et simpelt træningsprogram, som inspirerer og gør dem klar til at deltage i Rigtige Mænd Løbet 2018 - en oplagt firmaaktivitet!

 

Rigtige Mænd Løbet 2018

Rigtige Mænd Løbet er et forhindringsløb med teamopgaver, som udføres i hold á tre personer. Løbet afvikles over hele landet på Fars dag, tirsdag d. 5. juni 2018 fra kl. 19:00-21:30 og vil give jeres medarbejdere en fed fælles oplevelse!
Og opretter I jer nu, får holdene rabat på tilmeldingen til Rigtige Mænd Løbet

 

Har I spørgsmål eller vil I have gode fif til at komme i gang med mere sundhed og blive en del af Sjakket?

Så send en mail på kontakt@rigtigemaend.dk eller ring på 52 17 05 15