Rigtige Mænd er fede udfordringer, konkurrence, kammeratskab og et fælles mål at gå efter

HVAD SKAL DER SKE?

Som en del af Rigtige Mænd Sjakket får du og dit hold adgang til et fedt træningsfællesskab! Det betyder enkel træning, simple kosttips og et mål at gå efter; nemlig Rigtige Mænd Løbet 2018. Det bliver afholdt på Fars Dag d. 5. juni over hele landet klokken 19-21.30!

Hvad venter du på? Det er bare med at komme i gang! Og det kræver faktisk ikke ret meget mere end en tilmelding og troen på, at du og kammeraterne kan, når I bakker hinanden op. Tilmeld dig HER.

BLIV SUPPORTER

Rigtige Mænd Sjakket er også for alle jer, der kender en rigtig mand. Måske har du en mand, kæreste, bror, ven eller kollega, der trænger til et skub i den rigtige retning. Så meld dig til Rigtige Mænd Sjakket som supporter. Ønsker du at vide mere, så tryk HER.

HOLDKAPTAJNER

Et hold har brug for en holdkaptajn - og det kan være dig! Den af jer, der er hurtigst ude af starthullerne og opretter et hold, får nemlig helt automatisk kaptajntitlen. Der følger intet ansvar med titlen, men du får en kaptajn-hat på din profil, og som kaptajn kan man jo hundse med sine holdrekrutter, ikke sandt? 

Det kræver ikke andet end viljen til at gå forrest og et tryk på knappen "Opret hold" HER på siden.

FOR VIRKSOMHEDER, FORENINGER OG KOMMUNER

Hvis I er en virksomhed, forening eller andet med rigtige mænd, der er klar på at udfordre jer selv og hinanden i Rigtige Mænd Sjakket, så har I mulighed for at lave flere hold og oprette en klan i træningsfællesskabet. Læs mere om jeres muligheder HER.