1. Bliv holdkaptajn!

Er du selv frisk på at blive holdkaptajn og starte dit eget hold? 

Det er heldigvis nemt! Så snart du har oprettet din profil, vil du blive mødt med "Find et hold" eller "Opret et hold". Her vælger du selvfølgelig det sidste. 


Så skal du bare finde på et fedt holdnavn, skrive by og det rigtige postnummer (det er oftest holdkaptajnens by og postnummer, man bruger):

 

Og så har du dig et hold!

 

Men et hold får selvfølgelig brug for nogle holdmedlemmer!

2. Hvordan får jeg så holdkammerater på mit hold?

Der er flere muligheder! Mænd kan selvfølgelig anmode dig om at blive en del af holdet, men du kan også selv tilføje mænd til dit hold. 

Når du scroller ned på din holdside, så vil du under dit eget navn på holdranglisten kunne tilføje et nyt holdmedlem:

Når du klikker "Tilføj holdmedlem" vil du få mulighederne "Inviter pr. mail" eller "Find bruger":

Er det kollegaen, kammeraten eller en tredje person, som du gerne vil have på dit hold, og er han ikke en del af Sjakket i forvejen? Så er det nemmeste bare at invitere ham pr. mail.Den/dem, du inviterer, får et link direkte til Rigtige Mænd Sjakket, hvor de kan oprette sig og komme ind på dit hold.

Er du derimod klar på at få nogle nye kammerater til dit hold?

Så skal du klikke "Find bruger". Hver prik på kortet repræsenterer en rigtig mand, og det kan være at der er nogle du kender i forvejen.

Her kan du søge på postnumre og navne - og krydse af, at du kun vil se mænd uden hold:


For at blive klogere på hvem mændene er, kan du enten klikke "Se profil" i listen eller "Se bruger" på kortet.

Inde på deres profil kan du f.eks. se på deres vedholdenhed og RM-score, om de har været aktive med deres træning. Du kan også se, hvad de arbejder med og eventuelt give dem et kald. Når du så finder en mand, som du synes passer til dit hold, klikker du "Inviter til holdet". Herefter modtager manden en invitation fra dig om at blive en del af dit hold:

Så nu er det bare med at få samlet holdet!