Rigtige Mænd er fede udfordringer, konkurrence, kammeratskab og et fælles mål at gå efter

Og DU er inviteret med!

Du husker sikkert, da Søren Smed, Lindy, Hammer, Jonas og Palle viste ølmaver, flæskekinder og dårlige vaner frem i programserien "Rigtige Mænd" på DR1. Og nu har du og dine kammerater chancen for selv at lave et hold, og give den gas samtidig med de nye Rigtige Mænd på tv. 

Det hele begynder for alvor, når sæson 2 af Rigtige Mænd bliver sendt på DR1 fra begyndelsen af april. Fem nye mænd skal gennem seks tv-programmer konkurrere, udfordres, vise holdånd og nå et endeligt mål.

HVAD SKAL DER SKE?

Som en del af Rigtige Mænd Sjakket får du og dit hold adgang til præcis det samme træningsprogram, som de Rigtige Mænd på tv træner efter. I får de samme simple kosttips, fede udfordringer og et fælles mål at gå efter – nemlig Rigtige Mænd Løbet. Husk at sætte et stort kryds i kalenderen d. 24. maj og læs mere HER.

Det er bare med at komme i gang! Og det kræver faktisk ikke ret meget mere end en tilmelding og troen på, at du og kammeraterne kan, når I bakker hinanden op.

BLIV SUPPORTER

Rigtige Mænd Sjakket er også for alle jer, der kender en rigtig mand. Måske har du en mand, kæreste, bror, ven eller kollega, der trænger til et skub i den rigtige retning. Så meld dig til Rigtige Mænd Sjakket som supporter. Ønsker du at vide mere, så tryk HER.

HOLDKAPTAJNER

Et hold har brug for en holdkaptajn - og det kan være dig! Den af jer, der er hurtigst ude af starthullerne og opretter et hold, får nemlig helt automatisk kaptajntitlen. Der følger intet ansvar med titlen, men du får en kaptajn-hat på din profil, og som kaptajn kan man jo hundse med sine holdrekrutter, ikke sandt? 

Det kræver ikke andet end viljen til at gå forrest og et tryk på knappen "Opret hold" HER på siden.

FOR VIRKSOMHEDER M.FL.

Hvis I er en virksomhed med rigtige mænd, der er klar på at udfordre jer selv og hinanden i Rigtige Mænd Sjakket, så har I mulighed for at lave flere hold og oprette en klan i træningsfællesskabet. Læs mere om jeres muligheder HER.