Har I nogle rigtige mænd i jeres virksomhed? Så skru op for sundheden og fællesskabet!

Gør motion og mandehørm til en firmaaktivitet. Det kan bidrage til færre sygedage, øget trivsel og en styrket medarbejderkultur.

Virksomhedens muligheder 

Her på www.rigtigemænd.dk har I adgang til kosttips, træningsøvelser, tests, holdudfordringer og træningsprogrammer. Det kan I integrere i et forløb, som I selv tilpasser og tilrettelægger efter jeres virksomheds behov.

For mændene gør det en forskel at få lov til at dyrke motion i fællesskaber, så nu har I som virksomhed en mulighed for at hjælpe dem godt på vej. 

 

Se hvordan mændene fra Ikast-Brande Spildevand brugte www.rigtigemænd.dk til at komme i gang med mere motion og fællesskab på arbejdspladsen!

VIGTIGT: Generelle rammer for forløb

Rigtige Mænd som brand inkl. logo, grafisk udtryk, billeder osv. må ikke bruges i forbindelse med markedsføring af forløb eller på nogen måde indgå i jeres tilbud.

Sjakkets anbefalinger til forløb for rigtige mænd

Vi anbefaler, at forenings-, virksomheds- eller kommunetilbuddet er noget, alle mænd kan betale sig fra. Derfor må mændenes egenbetaling gerne være på max 100-130 kr. pr. måned, som kan gå til udgifter til lokaler, faciliteter og tovholdere/trænere mm.

Vi anbefaler, at træningen foregår 1-2 gange pr. uge, så mændene kan holde snuden i sporet.
”Udfordringerne” fra hjemmesiden kan også anvendes som en sjov aktivitet i forbindelse med træningen. 
Valg af aktivitet eller sportsgren kan med fordel være lidt varieret efter mændenes ønske. 

Mændene kan også opfordres til at anvende et af træningsprogrammerne på www.rigtigemænd.dk udover fællestræningen for at gøre dem mere selvkørende undervejs.

KRAFTKARL-testen, som tester mændenes fysik, kan også tages som en del af tilbuddet. I praksis kan dette foregå ved at lave en ”starttest” for mændene og køre testen igen efter 1-2 måneder. På den måde kan mændene blive motiveret af deres egen og de andre mænds udvikling.