Hvad kan man bruge www.rigtigemænd.dk til?

Her på siden kan du finde forskellige træningsprogrammer, simple kosttips og andre tips til at komme i gang med en lidt sjovere og sundere livsstil som de Rigtige Mænd fra tv.

Spørgsmål ift. træning og mad

Jeg har ikke tid til at træne – kan jeg stadig bruge træningsprogrammerne?

Ja da. I Rigtige Mænd Sjakket får du helt korte, men effektive træningsøvelser med en god effekt. Træningsprogrammerne er netop målrettet din travle hverdag, så du ikke skal lægge en masse tid i et træningscenter eller bruge timevis på at løbe og cykle dagligt. De intensive træningsøvelser kan klares på alle tidspunkter af dagen - også hvis du lige har fem minutters pause på arbejde.

Handler det bare om at træne op til og deltage i løb?

Nej. Det handler om at holde sig i gang og sætte sig nogle mål - store som små!

Kan jeg finde en kostplan?

Nej, her får du ikke skubbet nogen kostplan ned i halsen. I stedet får du de samme simple kosttips, som de Rigtige Mænd på tv. Det handler om små ændringer, der er til at overskue for enhver rigtig mand, men som giver resultater.

Hvor meget tid skal jeg sætte af til at følge træningsprogrammerne?

Med 20 minutter om dagen er du godt dækket ind, og du kan sagtens udføre træningen stort set alle steder.


Kræver træningsprogrammerne særligt trænings-udstyr?

Nej, du behøver ikke flå tegnebogen og købe dyrt grej for at komme godt i gang. Med et par kondisko og noget tøj, som du kan bevæge dig i, når du rigtig langt.

Og så er der lige: KRAFTKARL-testen. Den kræver et kosteskaft, en tommestok, et målebånd, en badevægt og en smartphone. Noget enhver Rigtig Mand har liggende, ikke sandt?!


Hvad er KRAFTKARL-testen?

KRAFTKARL-testen måler på din styrke, balance, fleksibilitet, udholdenhed og kropsmål. Den kan bruges til at følge din egen udvikling og derfor bør tages inden du starter et træningsprogram og bagefter. Testen tager cirka 1,5 time at udføre og gøres bedst sammen med kammerater, så I kan hjælpe hinanden med at udføre den korrekt. Læs mere om den HER


Hvad går udfordringerne ud på?

Hold-udfordringerne kan være meget forskellige! Det kan fx være orienteringsløb, chili-spisning eller en tur i bølgen blå, når "Det kolde gys" venter! Der er rigelig med inspiration til, hvordan dig og gutterne kan få taget nogle sjove udfordringer sammen.


Spørgsmål ift. Rigtige Mænd Løbet

Hvad er Rigtige Mænd Løbet?

Rigtige Mænd Løbet var et nyt og anderledes løb, hvor holdene skulle bevise, at de havde råstyrke, udholdenhed og kropskontrol. De skulle også samarbejde, for undervejs i Rigtige Mænd Løbet løste man teambaserede opgaver, der var nøje udviklet til at give både smil på læben og en passende mængde sved på panden. Alle mænd kunne være med og løbet blev afviklet i byer rundt om i landet i 2017 og 2018.

Spørgsmål om rigtigemænd.dk for brugere fra 2017-2018

Kan jeg se min profil nogen steder?

Nej, pr. 9/7 2018 er alle personlige brugerprofiler og hold blevet lukket samt alt data slettet.

Kan jeg tilgå mine tidligere resultater et sted?
Nej, det er ikke længere muligt. Alle brugere i Sjakket modtog d. 11/6 2018 en mail om, at alle personlige data fra hjemmesiden ville blive slettet d. 9/7 2018, og derfor blev alle brugere opfordret til selv at kopiere og gemme deres resultater.

Kan jeg se vores holdvideoer et sted?
Nej, det kan du desværre ikke, men du kan se andre sjove videoer fra hold her og her

ANDRE SPØRGSMÅL? Skriv til kontakt@rigtigemaend.dk