KRAFTKARL-TEST 2 ER NU ÅBEN!

 

Tag testen her!

Få styr på jeres udvikling!

Hvad er det for noget?

KRAFTKARL-testen er en nyudviklet test, som måler din og dine holdkammeraters fysik på fem vigtige punkter, som enhver rigtig mand helst skal have styr på. Udholdenhed og styrke er selvfølgelig noget af det, der skal måles på. De andre punkter bliver afsløret på det tidspunkt, når jeres hold tager testen.

KRAFTKARL-testen er faktisk en slags bodyage-test, men i stedet for en kropsalder, så får I et KRAFTKARL-tal, så I kan sammenligne jer med hinanden og de andre hold i Sjakket.

Hvem er mon bedst?

Når I har gennemført KRAFTKARL-testen, vil I både kunne sammenligne jeres resultater med hinanden på holdet, og I vil også kunne sammenligne jer selv og jeres hold med alle de andre rigtige mænd og hold i Sjakket. Hvem ved? Måske er I i lidt bedre form end Hammer fra de gamle Rigtige Mænd og hans nye brandmandshold?

KRAFTKARL-testen skal tages flere gange i forløbet frem mod Rigtige Mænd Løbet, så I kan måle, om det går i den rigtige retning med jeres fysiske udvikling. Og det gør det selvfølgelig, når I bare følger den simple træning og de enkle kosttips.

DE HER TING SKAL I BRUGE: