Hvad får jeg ud af KRAFTKARL-testen?

Når du tager en KRAFTKARL-test får du et KRAFTKARL-tal. Det kan du se øverst på din profil ved dette ikon:

Dit resultat i de forskellige discipliner i KRAFTKARL-testen har betydning for dit tal. Jo bedre du klarer dig, jo bedre er dit tal. Det kan dog max være 100 - og så er du rigtig go'. Du kan bruge dit KRAFTKARL-tal til at følge din egen udvikling, når du har taget mere end én test.

 

Få styr på jeres udvikling!

Hvad er det for noget?

KRAFTKARL-testen er en nyudviklet test, som måler din og dine holdkammeraters fysik på fem vigtige punkter, som enhver rigtig mand helst skal have styr på. 

KRAFTKARL-testen er faktisk en slags bodyage-test, men i stedet for en kropsalder, så får I et KRAFTKARL-tal, så I kan sammenligne jer med hinanden og de andre hold i Sjakket.

Hvem er mon bedst?

Når I har gennemført KRAFTKARL-testen, vil I både kunne sammenligne jeres resultater med hinanden på holdet, og I vil også kunne sammenligne jer selv og jeres hold med alle de andre rigtige mænd og hold i Sjakket. Hvem ved? Måske er I i lidt bedre form end Hammer fra de gamle Rigtige Mænd og hans nye brandmandshold?

KRAFTKARL-testen kan tages hver måned i forløbet frem mod Rigtige Mænd Løbet 2018, så I kan måle, om det går i den rigtige retning med jeres fysiske udvikling. Testen åbner den første dag i måneden og lukker den sidste dag i måneden.