Hvad er Rigtige Mænd Løbet?

Danmarks sjoveste holdløb – kun for mænd! Med plads til alle, der er klar på nye udfordringer - også dem med dunk og duller! Rigtige Mænd Løbet er et stjerneløb med 7 sjove og udfordrende holdopgaver. Sæt kryds i kalenderen den 24. maj klokken 19-21!

Hvad kræver det at være med?

I løbet deltager I i hold á 4-5 personer, så du skal melde dig ind i Rigtige Mænd Sjakket (KLIK HER) og enten finde et hold eller lave dit eget med kammeraterne. Det er gratis at være med, og her vil I få al den nødvendige træning for at blive klar til løbet.

Hvad koster det?

Det er gratis at være med i Sjakket, men selve løbet koster 515 kr for hele holdet. Med i prisen får I både deltagergebyret og en fed Rigtige Mænd løbe-t-shirt hver.

Hvor tilmelder jeg mig løbet?

  

LIGE HER

Hvem kommer først?!

Rigtige Mænd Løbet er det første fælles mål for alle mænd i Sjakket, og her kan alle mænd kan være med! Så sæt kryds i kalenderen: 

den 24. maj 2017 klokken 19-21

Løbet afvikles samtidigt på over 50 løbssteder overalt i landet. Alle løb er ens, og I kan derfor finde ud af, hvilket hold der er Danmarks bedste til Rigtige Mænd Løbet!

For at melde jer til løbet, skal I først melde jer ind i Rigtige Mænd Sjakket HER. Det er helt gratis, og her får I al den træning, som I har brug for op til løbet - plus sjove udfordringer!

Det fedeste mandeløb!

Rigtige Mænd Løbet er et helt nyudviklet og fedt løb, hvor I deltager i hold. Så bevis, at I kan samarbejde og vær klar til at blive udfordret, på områder I aldrig har drømt om.

Bliver det hårdt? JA, for pokker. Men de rigtig tunge drenge kan sagtens være med, for alle hold skal tage cykler med, så de ømmeste stænger kan skånes lidt. Men der ingen fordel i at tage en racercykel med - holdet skal nemlig følges ad hele vejen.

Til Rigtige Mænd Løbet skal man også være klar på overraskelser! Og I er garanteret sved på panden og en gang god motion for lattermusklerne; både for deltagere og tilskuere.

Rigtige Mænd Løbet bliver afviklet af de samme løbsarrangører, som står bag Xtreme Mandehørm, nemlig Dansk Firmaidrætsforbund i samarbejde med kommuner og lokale idrætsforeninger.   

 

LØBSTILMELDING

 

Nye mål efter Rigtige Mænd Løbet 

Når jeres hold har gennemført Rigtige Mænd Løbet, skal I selvfølgelig sætte jer et nyt mål at gå efter. Det kunne f.eks. være Xtreme Mandehørm, der løber af stablen i efteråret 2017.

Rigtige Mænd Løbet bliver afholdt igen i foråret 2018, hvor I igen skal vise, hvad I dur til!

Hvad koster det? - og andet praktisk

Jeres hold betaler samlet 500 kroner + 15 kroner i gebyr for at deltage i løbet. Med i prisen får I både deltagergebyr og en fed Rigtige Mænd løbe-t-shirt hver. Til Rigtige Mænd Løbet skal man være minimum fire og max fem gutter på et hold.

4-mandshold skal tage 2 cykler med og 5-mandshold skal tage 3 cykler med, og det skal helst være en halvgammel model. 

Hvis du er forhindret i at deltage i selve løbet, kan du stadig være en del af Rigtige Mænd Sjakket og følge den ugentlige træning. 

 

 

 

LØBSTILMELDING

 

Husk: Jeres hold har ikke vundet, før sidste mand er over målstregen! 

Er min kommune med i løbet?

Her på siden kan du følge med i, hvorvidt din kommune har fået fingeren ud af gaskanalen, da kortene jævnligt opdateres.  

Hvis der ikke er noget løb i jeres kommune, så tilmelder I jer bare til løbet i nabokommunen.