Hvordan tilmelder jeg mig, og opretter et hold?

 

Hvordan bruger jeg tjeklisten til træning og holdets opslagstavle?

Koster det noget?

Det er GRATIS at være med i Rigtige Mænd Sjakket og følge træningen! Deltagelse i Rigtige Mænd Løbet koster dog 200kr. +gebyr pr. hold, hvis du er medlem af Sjakket. 

 

Hvor gammel skal man være?

Man skal være fyldt 18 år for at være en del af Sjakket.

 

Hvordan finder man holdkammerater?

Du kan starte med at kigge efter nogen i din omgangskreds. Er det helt umuligt, kan du søge efter holdkammerater under fanen "Find hold/rigtig mand". Du kan også blive meget klogere på, hvordan du finder et hold lige HER!

 

Hvor mange skal man være på et hold?

Når I tilmelder jer som hold i Rigtige Mænd Sjakket, skal I være minimum tre og max syv gutter. I skal lige være opmærksomme på, at for at deltage i Rigtige Mænd Løbet 2018, skal et hold bestå af tre mænd.

Hvordan opretter jeg en klan?

Er I mere end 7 mand og derfor flere hold, som gerne vil kunne sammenligne jer med hinanden og have et større fællesskab, så kan I oprette jeres egen klan og læse mere LIGE HER

 

Hvad er Rigtige Mænd Løbet?

Rigtige Mænd Løbet er et nyt og anderledes løb, hvor I som hold skal bevise, at I har råstyrke, udholdenhed og magter kropskontrol. I skal også kunne samarbejde, for undervejs i Rigtige Mænd Løbet skal I løse teambaserede opgaver, der er nøje udviklet til at give både smil på læben og en passende mængde sved på panden. Alle kan være med - også de helt tunge drenge! I 2018 ligger løbet den 5. juni på Fars Dag!

 

Handler det bare om at træne op til og deltage i et løb?

Nej. Når man er med i Sjakket, handler det om hele tiden at holde sig i gang og sætte sig nogle mål - store som små!

 

Jeg har ikke tid til at træne – kan jeg stadig være med?

Ja da. I Rigtige Mænd Sjakket får du helt korte, men effektive træningsøvelser med en god effekt. Træningsprogrammet er netop målrettet din travle hverdag, så du ikke skal lægge en masse tid i et træningscenter eller bruge timevis på at løbe og cykle dagligt. De intensive træningsøvelser kan klares på alle tidspunkter af dagen - også hvis du lige har fem minutters pause på arbejde.

 

Jeg er selv en af de der sundhedsapostle og motionsfreaks - kan jeg stadig være med?

Selvfølgelig! Et hold har brug for en holdkaptajn, der kan gå forrest. Så hiv da fat i dine venner, hvis de er ved at klistre helt fast til sofaen og få dem med på vognen. 

 

Får man en kostplan?

Bare rolig, vi skubber ikke nogen kostplan ned i halsen på dig. I stedet får du de samme simple kosttips, som de nye Rigtige Mænd på tv. Igen handler det om små ændringer, der er til at overskue for enhver rigtig mand, men som giver resultater.

 

Hvor meget tid skal jeg sætte af?

Med 20 minutter om dagen er du godt dækket ind, og du kan sagtens udføre træningen, selvom du ikke har tid til at ses med gutterne fra holdet. 
Den første udfordring, I skal gennemføre - KRAFTKARL-testen tager cirka 1,5 time at udføre for hele holdet.

 

Hvad går udfordringerne ud på?

Holdudfordringerne kan være meget forskellige! Det kan fx være orienteringsløb, chili-spisning eller en tur i bølgen blå, når "Det kolde gys" venter!
Hvis du er med på et hold, kan du se holdudfordringerne på holdsiden. Husk, at du og dit hold også kan finde på udfordringer til andre mænd i Sjakket! Send en mail til kontakt@rigtigemaend.dk, hvis I har en god idé!

 

Kræver det særligt trænings-udstyr?

I Sjakket behøver du ikke flå tegnebogen frem og købe dyrt grej for at komme godt i gang. Med et par kondisko og noget tøj, som du kan bevæge dig i, når du rigtig langt.

Og så er der lige: KRAFTKARL-testen. Den kræver et kosteskaft, en tommestok, et målebånd, en badevægt og en smartphone. Noget enhver Rigtig Mand har liggende, ikke sandt?!

 

Må man deltage som kvinde og følge træningen?

Du kan tilmelde dig som supporter og på den måde få adgang til både træningsprogram og kosttips. Det er dog ikke muligt for supportere at lave et hold eller deltage i Rigtige Mænd Løbet.

 

ANDRE SPØRGSMÅL? Skriv til kontakt@rigtigemaend.dk